Coach

Ved indledende spørgsmål, ring endelig: 31 61 21 61

Hvor afholdes samtalerne?

Der er flere valgmuligheder. 

Eget hjem: hvis I har brug for observationer i eget hjem, er dette en mulighed. Her lægges der statens takst for kørsel oveni timeprisen.

Skype: her kræves blot at I/du har en internetforbindelse og som minimum en smartphone.

Ellers foregår samtalerne i min lille hyggelige klinik i Højrup, 6640 Lunderskov.


Individuelle samtaler

Har du ondt i livet uden at vide hvorfor? Står du ved en skillevej og har svært ved at vælge hvilken sti du skal følge? Har du brug for hjælp til at få styr på dine tanker og adfærd?


Ved at du får kendskab til dit personlige landkort, vil jeg hjælpe dig med at ændre det filter, som du ser verden med. Dette vil give dig større klarhed over dine tanker og din adfærd. Når du har klarhed, kan du ændre. Lad os sammen ændre det til noget mere positivt.

900kr/1,5 t

Familie samtaler

Hverdagen kan være hektisk. Familien kan være sammenbragt med hver sine værdier. Kommunikationen kan være kørt fast. Din teenager kan være som en fremmed fra en anden planet. 


Udfordringerne kan være mange, men der findes altid en løsning. Den løsning kan man have brug for vejledning til at løse. I fællesskab kan vi nå i mål.


Ring for pris

Par samtaler

Han forstår mig ikke. Hun har altid hovedpine. Han er for hård ved børnene. Jeg skal altid gøre det hele her hjemme.


Mennesker handler meget sjældent ud fra onde hensigter. Men samtidig kan man handle uden at vide, hvorfor man gør, som man gør...mod hinanden. Vores adfærd har altid rod i værdier. Disse værdier skal bringes frem i lyset for din partner...og ikke mindst dig selv.


Når man kender hinandens værdier og årsager til at handle/sige/ikke sige, som man gør, kan man begynde at forstå hinanden bedre. Men det kræver nogen gange en "oversætter/tolk".


1000 kr/t

Online reservation

Book i god tid. Vi vil bekræfte din reservation via email.