COACHING

I dette hyggelige hjørne er der trygt og godt...
Her kan du snakke, græde og grine.
Her kan du fortælle, hvad der går dig på, hvad du pusler med eller hvad du har svært ved at træffe en beslutning om.
Her kan du også være undersøgende på, hvorfor du har udviklet angst, jalousi, lavt selvværd, problemer i parforholdet og meget meget mere.
Men det er også her, du vil lære dig selv bedre at kende. Og få vejledning i, hvordan du bedst kommer videre. Du har alle svarene, vi skal bare have udviklet dine værktøjer, så du bedre kan finde dem.

 • Angst (generaliseret angst, social fobi/angst, separations angst, eksamensangst)
 • Børn/unge med angst
 • Ondt i maven
 • Skolevægring
 • Fobier
 • Stress
 • Depression
 • Lavt selvværd
 • Rod i tankerne
 • Rod i livet
 • Skilsmisse (børn og voksne)


Har du brug for coaching af en enkelt ansat eller borger/familie. Er du privatperson og har brug for coaching af dig selv, dig og din partner eller hele familien. Vælg denne.

Neurokommunikation som terapeutisk retning...

...bevæger sig ind i det landskab, der befinder sig lige under overfladen i vores bevidsthed.

Her udvikles redskaberne til at opdage, hvordan vi navigerer efter værdierne og overbevisningerne, som vi har tillært os i de tidlige opvækst år.

Du får redskaberne til at gøre værdierne bevidste, opdage de begrænsende og styrkende overbevisninger og rydde op i de ubevidste komponenter, som udgør menneskers ypperste motivations faktorer og bestemmer retningen for vores handlinger, ubevidst. 

Denne retning kan hjælpe dig med at ændre dine strategier for angst, jalouxi, ondt i maven, højdeskræk, mindreværd, bekymringer, fobier og alle andre uhensigtsmæssige kropslige reaktioner, som dit sind har tillært sig i situationer, hvor du ikke havde andre valgmuligheder. Heldigvis kan dit sind kodes om:-)

Det siger de:

Jeg startede ved Lonnie noget tid efter jeg gik ned med et komplet stress kollaps. Jeg havde forinden prøvet mange andre ting for at hjælpe min bedring, dog uden det store resultat. Derfor var jeg også meget skeptisk før første session. Det skulle vise sig at jeg tog fejl. Helt fejl.

Allerede efter en session kunne jeg mærke en markant forskel, og min skepsis var reduceret til nul. Lonnie arbejder ud fra videnskabeligt funderet metoder hvilket for en skeptiker som mig er guld værd. Jeg får ved hver session håndgribelige beviser på at det hun gør virker, og jeg kan tydeligt spore mit fremskridt. Lonnie er yderst professionel og ærlig. Hun er ligefrem, og god til at stille de spørgsmål der skal til for at man åbner- med en finesse der gør at man ikke føler det tvunget eller ubehageligt.

Jeg vil til enhver tid anbefale hende for alle de ovenstående grunde, men især fordi Lonnie ikke bare tror på mig. Hendes tydelige hjerte for at hjælpe mennesker skinner igennem i alt hun gør, og uanset hvor mange andre der måske har givet op på en, gør hun det aldrig.

Om du skal have hjælp til søvn problemer eller grave dybt i fortiden, er Lonnie helt sikkert et super valg. Du vælger ikke bare hende, hun vælger også dig- og det er det hele værd".

Janie

Jeg har sådan...at det er som at jeg sidder i en kasse, men jeg vil gerne over i en anden kasse. Og hver gang vi mødes, så ligger der nye fliser, som bygger vejen over til den anden kasse

Og når min mand kommer hjem, så kigger han bare på mig og registrerer mit humør og min mimik og siger "du har været nede ved Lonnie idag", selvom han ikke vidste at jeg skulle herned på forhånd.

klient

Det ser ud til, at min hjerne er fan

Igår havde jeg kun lidt symptomer (kvalme og svimmelhed grundet stress) og i nat faldt jeg for første gang i måneder i søvn uden sovemedicin. Og jeg vågnede med en følelse af at være udhvilet for første gang i ....ja....

Klient