Personlig fortælling


Få et indblik i en anden verden og find en anden side af dig selv. I foredraget vil du lære om konsekvenserne af omsorgssvigt i barndommen og senfølgerne deraf. Du kender flere børn og voksne, som har været udsat for omsorgssvigt, du ved det nok bare ikke. Din nye viden kan du bruge i mødet med mennesker, som udadtil "bare skal tage sig sammen", eller "holde op med at være så billig" og ikke mindst "få sig et arbejde". Jeg lover ikke at du bliver mere empatisk og rummelig, men jeg lover at du frem over vil tænke en ekstra gang over tingene, når du møder et ødelagt menneske på din vej. Og dette møde kan blive et vendepunkt for det menneske. Lidt venlighed og hjælp på vejen, kan gøre hele forskellen i at kommer videre. Du kan gøre en forskel:-)

6.500 kr

Det siger de

"Tak for et godt oplæg, det har helt sikkert givet stof til eftertanke. Jeg synes, du fik formidlet din historie på en rigtig god måde, hvor alle "vores" deltagere kunne være med, og hvor enkelte (desværre) har kunnet spejle deres egen historie.

Størstedelen af deltagerne kender til omsorgssvigt af forskellig art i forvejen, så for dem tænker jeg spejlingen er vigtig, og så selvfølgelig dit eget eksempel og fortælling om, at man det til trods godt kan lykkes alligevel. At der er mulighed for dels at få hjælp, og dels at kunne overkomme eller lære at leve med fortiden, uden den bliver alt ødelæggende.

Som fagperson kommer jeg, via sådan en fælles, stærk oplevelse tættere på "mine" borgere. Relationen bliver simpelthen stærkere, når man giver og deler erfaringer og tanker omkring et livsvigtigt emne.

Samtidig er jeg sikker på, at det for min med-underviser, som kommer fra en "normal", ukompliceret og opvækst, har været øjenåbnende ift. at få indblik i en verden hun ikke har haft fantasi til at forestille sig"