Foredrag, workshop og webinar

Uanset om I er fagfolk, privatpersoner, skoleelever eller noget helt fjerde, så tilrettelægger jeg mit foredrag ud fra jeres fokuspunkter. Jeg modtager derfor gerne materiale i form af problemstillinger eller cases i forvejen, således at jeg kan målrette foredraget til præcis jeres behov.


Foredragene omhandler ikke kun incest. Også forældre som drikker, børn som bliver mobbet og livet som udsat barn generelt, vil blive nævnt og berørt, idet senfølgerne ofte kan være de samme. Herunder !ndes de forskellige foredrag. Ønsker I et andet emne, indenfor det samme område, fremsend da gerne cases, og jeg vil tilrettelægge foredraget efter jeres ønsker.


Prisen findes, når vi har gennemgået jeres behov, antal deltagere, hvor lang tid der skal bruges, er det for børn eller voksne etc.

Foredrag for børn, unge og fagpersoner

For fagpersoner og teenagere på skoler og institutioner

EFTERSPØRG DATO OG PRIS

Med dette foredrag får I en viden om børnenes indre verden. De tanker de går og har og den måde deres nervesystem er bygget.

Dette nervesystem er så deres "lter, som de ser verden igennem. Få her redskaber til at være undersøgende på hvert enkelte barn og ny tilgang til mødet med dem.


Læs mere

For voksne med fokus for omsorgssvigt og senfølger.

EFTERSPØRG DATO OG PRIS

Foredraget giver et udførligt indblik i de skader,

som hjernen får, når et barn vokser op med utrygge tilknytninger til andre mennesker eller i utrygge  omgivelser.


Hør om en barndom så utryg og grim.

Et ungdomsliv, hvor senfølgerne allerede er udpræget i betydelig grad. Hør om et voksenliv, hvor barndommen har gjort Lonnie Liv i stand til at gøre store skader på sig, herunder ende i stofmisbrug og prostitution. Og hør hvordan det hele så blev meget bedre efter terapi.


Læs mere

Workshop og webinar

Webinar for fagpersoner og studerende indenfor socialpædagogiske fag

EFTERSPØRG DATO OG PRIS

Under dette foredrag vil jeg føre jer igennem mine tanker og tilblivelsen af dette projekt ”Liv og vampyren”. Og I vil finde ud af, hvorfor bogen er så vigtig for børn og unge i Danmark.


Der sidder mange børn i klasselokalerne, som bærer på en hemmelighed så stor, at de ikke kan få den over deres mund. 

Læs mere

Pigen i spejlet

Special tilrettelagt arbejdsdag for institutioner, bosteder, skoler, foreninger og fagpersonale mm.

Hvad er det der gemmer sig under overfladen af de fortællinger vi skaber vores identitet med Og hvordan kommer vi et lag dybere i arbejdet med omsorgssvigt.


Med udgangspunkt i min egen historie vil vi arbejde med  emnet omsorgssvigt og lægge fundamentet til jeres indsats for psykosocialt belastede mennesker.


Denne workshop er specielt tilrettelagt og individuelt tilpasset jer. Det er omfattende og skal derfor planlægges i god tid. Derfor er der ingen yderligere information om dette.


Kontakt mig for at få indledt en god workshop.