Om mig og min baggrund

Jeg er mor til 3- 2 dejlige voksne piger samt 1 lille efternøler-krudtugle-dreng. Jeg har længe arbejdet for Psykiatrien i Vejle, på det affektive afsnit. Jeg har min egen klinik, som støtter og arbejder med børn og unge, samt familier der tager fat i de udfordringer, de har mødt i deres liv. Ved brug af Neurokommunikation arbejder vi med at komme ind til angsten, senfølgeskaderne eller svigten de måtte have oplevet og opløse den.


Mit liv og min bagage har givet mig erfaring til bl.a. at skrive bøger, som har til formål at fortælle børn, unge og voksne, at de ikke er alene i verden, uanset hvordan hverdagen føles.

Det formål gik igen som frivillig hos Børne Telefonen, hvor mit ønske var at nå ind til børnene og give dem lige præcis det budskab; at de aldrig vil være alene i verden!

I min barndom ville jeg ønske, at jeg havde haft en BørneTelefon. Jeg erfarede som fem årig, at livet også kan have en grim side. Min far viste mig denne side meget tydeligt, når han kom ind til mig under dynen på mit værelse...


Mange grimme oplevelser senere, kom jeg ud af barndommen og ind i en voksenverden, som jeg slet ikke var klædt på til at kunne tackle. Jeg traf alle de forkerte valg. For jeg havde ingen retning i livet. Efter at have gennemlevet en tilværelse med incest og et voksenliv med svære senfølger, herunder stofmisbrug, mødte jeg en terapeut, der løftede mig ud af mit misbrug og langsomt gav mig troen på, at livet var værd at leve. Den person redede mit liv og gav mig modet og viljen til livet tilbage. Jeg fik med tiden apetit på livet og jeg så for første gang den lysere sti i livet. I dag kan jeg se, hvordan min triste barndom og mine ungdomsvalg har skabt, den jeg er. Og hvordan jeg kan bruge det til at løfte børn og unge ud af de skygger, livets grimme side kan kaste over os alle i en meget tidlig alder.


Jeg kæmper derfor aktivt for alle og alles lige vilkår. Ikke kun de incestramte men også de der kæmper med angst, depression, mistrivsel og lavt selvværd. Livet har budt mig en barndom fyldt med omsorgssvigt og seksuelle krænkelser. Sådan en start i livet kan byde på mange udfordringer og bringe svære senfølger med sig.

Den start på livet har givet mig førstehåndserfaring  og min udvikling givet mig modet til at kæmpe for børn og voksne, som har udfordringer i deres liv. Psyko-sociale problemstillinger følges ofte hånd i hånd med svigt i barndommen.


Så uanset om dit arbejde består i at få aktivitetsparate gjort jobparate, at give narkomaner et værdigt liv, at passe på de indsatte i fængslerne, arbejde med børn som familiekonsulent eller du arbejder på gadeplan med unge, så vil du kunne drage nytte af den viden, som jeg med glæde deler ud af.


Er du en af de ramte,

vil du her på siderne finde links og telefonnumre til hjælp eller information i din nuværende situation. Jeg er også altid klar til at tage en snak og starte et forløb op med dig. Om det er i dit hjem, på en institution, over nettet eller hos mig i min lille klinik, så er der altid plads og tryghed til dig.

Jeg lever og ånder for at få budskabet om omsorgssvigt og senfølger ud til alle. Den måde jeg gør det på, er ved at skrive bøger, holde fordrag og lave workshops. Ikke kun til fagpersoner men også børn og unge kan være med, når vi tager fat om, hvorfor tavshedens skal brydes og hvordan du hjælper dine venner, hvis du ser de har det svært.


Med bogen Liv og Vampyren har jeg fortalt min historie i samarbejde med Red Barnet og givet materiale til mange gode snakke i klasseværelset. Med materialet kan du gå igang med det vigtige arbejde - at hjælpe børn og unge ud af mistrivsel inden de pådrager sig dybe skader og mister lyset i livet. Liv og Vampyren er en fortælling, der kan være med til at sætte ord på de situationer alt for mange børn og unge gennemlever hver dag. Bogen har jeg givet til Red Barnet, så flest muligt kan få hjælp. Det er betaling nok for mig, at alle har tilgang til den og tilgang til at få hjælp.


Børne Telefonens arbejde hjælper mange børn og unge i DK og giver håb i deres liv. Desværre mangler der frivillige, og mange børn og unge ringer forgæves. Så hvis du læser dette og tænker, at du gerne vil være med til at gøre en forskel, så meld dig ind i Børns Vilkår som betalende medlem eller som frivillig.

Ingen der skriger efter hjælp skal skrige forgæves. Ingen nødtelefon skal ringe uden svar. Intet menneske skal tale for døve øre!


Red Barnet har mange mærkesager bl.a. mobning på de danske skoler.

Red Barnet har også ansatte, der dagligt skimmer nettet for at fange de voksne, som står bag børneporno. De har ofte psykolog-samtaler, fordi de ikke kan undgå at se selve akten nogen gange. Men de kæmper videre for at fange de skyldige.


Red Barnet lever af de donationer og medlemskaber, som vi voksne kan give dem. Støt også dem da ingen af de to store organiationer kan stå alene.


Jeg holder foredrag, om det liv, jeg har haft. De konsekvenser det har medført og den regning det giver ikke at få hjælp, når det er nødvendigt.

Om hvordan det er, at skulle bære så tung en smerte hver dag i skole sammen med bøger og gymnastiktøjet - skjult for klasse-kammeraterne.

At bære en maske og gemme virkeligheden væk bag låste døre. Og om hvordan det er at være fagperson og have ansvaret for at andre får det godt, og holde øje med hvilke børn, der idag holder på en stor tung hemmelighed.


Intet er for stort, intet er for småt for mig at tage fat på. ALT gælder i kampen for tidlig indsats, opsporing og hjælp til forsømte børn og unge for at give dem etværdigt liv.

Uddannelse & Erfaring

UDDANNELSER

 • Neurolingvistisk Psykoterapeut
 • Professions bachelor i pædagogik
 • Moduler på diplom niveau: Leder kommunikation, Det personlige lederskab, Den professionelle relation, Læring og kompetenceudvikling, HRM, Supervision i Socialt arbejde
 • Master-Coach, Neurokommunikation
 • Sundhedscoach, Neurokommunikation

ERFARING

 • Familiekonsulent
 • Projektkoordinator
 • Facilitator i selvhjælpsgruppe for incestramte unge og voksne.
 • Mange års erfaring som både socialpædagog og koordinator på et bosted for uledsagede unge.
 • Forfatter og foredragsholder
 • Ansat ved akutpsykiatrien, Vejle, affektiv afsnit, Region Syddanmark
 • Tovholder for undervisning i Neurokommunikation, Vejen og Stilling
 • Selvstændig Neuropædagogisk Behandler

BLIV SPECIALIST


Jeg er certificeret uddannelsesleder i Neurokommunikation.


Her kan du læse mere om uddannelsen